Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare
Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare

Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare

  • 1 390 kr

  • 1 112 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA2740-209
  • Jabra artikelnr: 2740-209
  • Finns i lager
  • Fri frakt
Jabra Speak2 40 UC konferenshögtalare

Full Duplex Audio
Speak2 är vår första högtalartelefonserie som är specifikt designad och konstruerad med avancerad full duplex-ljudteknik för att låta alla på samtalet tala och höras samtidigt. Det bevarar den naturliga flödet från ansikte till ansikte möten och gör virtuellt samarbete enklare. Makten att avbryta är i dina händer. Använd den klokt.

Mikrofonteknologi
Speak2 är den enda högtalartelefonen i sin klass med fyra ultramoderna riktningskänsliga mikrofoner - fler än någonsin i en Jabra-högtalartelefon - och kraftfull brusreduceringsteknologi. Mikrofonerna fångar upp ljud från alla riktningar, filtrerar ut oönskat bakgrundsljud och ser till att röster är höga och kristallklara. Så du kommer inte att missa någonting.

Röstnivånormalisering
Eftersom olika personer talar i olika volymnivåer har vi lagt till vår nya banbrytande teknik för röstnivånormalisering i Speak2 40. Den jämnar automatiskt ut alla röster till samma volym, så människor kan tala på det sätt som kommer naturligt för dem. Ingen anledning att pilla med volymen.

Utmärkt ljudkvalitet
En fullomfattande 50 mm högtalare och ljudupptagning över ett brett frekvensområde fångar och levererar ljud över ett brett spektrum av frekvenser. Så du och dina kollegor kommer att höra varje nyans av det som sägs, med absolut klarhet. För det är inte vad du säger, det är hur du säger det.

Certifieringar
Speak2 40 är certifierad för alla ledande virtuella mötesplattformar, vilket innebär att den optimerar hela upplevelsen och levererar professionell samtalskvalitet varje gång. Så oavsett om du föredrar Microsoft Teams, Google Meet, Zoom eller en annan plattform kan du lita på sömlös plug-and-play-anslutning och pålitligt briljanta möten. Direkt från början.

Design
Vi har gett den ikoniska, mycket älskade 'puck'-formen en uppfräschning, med snygga nya detaljer och ett elegant högtalaröverdrag i tyg för förbättrad akustisk prestanda. Och den är tillräckligt liten och hållbar för att kasta i en väska, så du kan ta med den överallt. Ser bra ut, presterar ännu bättre.

Hållbarhet
När du jonglerar arbete mellan flera platser vill du veta att din högtalartelefon klarar lite tuff behandling. Därför har vi gett Speak2 40 en hybrid makeover när det gäller hållbarhet, med IP64-klassad* skydd mot damm och vatten, samt en smart skyddspåse som du kan använda för att hålla den säker i din väska. Gå var som helst, utan bekymmer.

Användarvänlighet
Speak2 40 är utformad för enkla installationer. Ta bara ut den ur lådan, plugga in den och delta i ett möte. Det är allt. Det är bokstavligen allt. Det kunde inte vara enklare.

Framtidssäker
När hälften av teamet använder USB C och den andra hälften fortfarande använder USB A, är kampen för att hitta teknik som passar alla verklig. Sluta leta efter adaptrar med Speak2 40. Det är den första högtalartelefonen i sin kategori med båda adaptrarna på samma kabel, så den kommer att fungera för alla, nu och i framtiden. Du kan hålla den i toppskick med regelbundna firmware-uppdateringar på Jabra Xpress och Direct-programvaran också. Imorgon är vi redo för dig.

Hållbara material
För att hjälpa till att ta hand om vår planet överväger vi noggrant hållbarhet vid varje steg av produktutvecklingen. Det yttre skalet på Speak2 40 är tillverkat med över 50% hållbara material** och har ett antal inbyggda delar som kan repareras eller bytas ut. Bättre hållbarhet = längre högtalarliv = utmärkta samtal för dig och ditt team under många år framöver.