Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra Evolve2 30 SE UC USB-C mono headset
Jabra Evolve2 30 SE UC USB-C mono headset Jabra Evolve2 30 SE UC USB-C mono headset Jabra Evolve2 30 SE UC USB-C mono headset

Jabra Evolve2 30 SE UC USB-C mono headset

  • 1 035 kr

  • 828 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA23189-889-879
  • Jabra artikelnr: 23189-889-879
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve2 30 SE UC USB-C mono headset

Utvecklat för hög produktivitet. Lätt. Bärbart. Pålitligt. Bekvämt.
Det är dags att gå vidare till den nya standarden för ditt jobb. Överallt. I öppna kontorslandskap och öppna planlösningar hemma. Evolve2 30 öppnar dörren till bekvämare jobb och fritid. Med sömlösa samarbeten och direkt koncentration var du vill, hur du vill och när du vill. Jobba smartare med nya Jabra Evolve2 30.

Kristallklara gruppsamtal
När du jobbar flexibelt måste du veta att du hörs tydligt. Var du än är. Det avancerade ljudsystemet med två mikrofoner fångar upp rösten och dämpar allt buller runt omkring. Uppfyller kraven för Microsoft Open Office. Då kan du alltid få fram din ståndpunkt. Och se till att minsta nyans inte går förlorad i ljudöverföringen. Med Evolve2 30 räknas alla samtal som viktiga.

Bra ljudupplevelse
När tiden är viktig behövs det högkvalitativt ljud. Våra professionella 28 mm-högtalare och avancerade digitala chipset i Evolve2 30 ger dig enastående ljudkvalitet. Så oavsett om du har ett viktigt samtal eller lyssnar på musik medan du jobbar får du fantastiskt ljud. Som är konstruerat för moderna arbetssituationer. Det har aldrig varit enklare att höra bra.

UC-certifiering ger nöjda användare
Nöjd kund-garanti hör man inte så ofta numera. Men vi återinför det. Evolve2 30 fungerar med alla ledande UC-plattformar (Unified Communications). För ett verkligt sömlöst samarbete. Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade varianten perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen med plattformen. UC gör det enkelt.

Extra bekvämt. Extra lätt.
Vi har mätt huvuden. Hundratals. Efter det har vi skapat den perfekta formen med hjälp av biometriska mätningar. Vi har tagit fram ett headset som är ergonomiskt utformat och designat för att applicera jämnt fördelat tryck. Tillverkat i premiummaterial med mjuka öronkuddar i memoryskum som formar sig perfekt efter dina örons naturliga konturer. När du pratar i telefon hela dagarna måste du ha ett headset som inte väger så mycket. Forskningen tyder faktiskt på att välsittande headset förbättrar din arbetsdag. Med längre bärtid. Och bättre ljudupplevelser i både samtal och när du lyssnar på musik. Unna dig den nya bekvämare standarden.

Flexibilitet som du kan lita på
På kontoret, i hemmet eller på ditt lokala kafé - när du arbetar flexibelt reser ditt headset nästan lika mycket som du. Vi har omarbetat designen på Evolve2 30 med förstärkt båge och reglage i rostfritt stål, för ett headset med maximal hållbarhet. Vi har också förbättrat designen på öronkåporna, så både de interna och externa komponenterna har blivit mer stöttåliga. Produktivt och flexibelt arbete kräver pålitliga verktyg.

Bullerisolering
Skulle du se fram emot lite lugn och ro nu? Evolve2 30 är särskilt utformade för koncentration och bärbarhet. Med ljudisolerande öronkuddar i minnesskum. Och en helt nyutvecklad vinklad öronkåpa. Med det här lätta headsetet i väskan är du bara en sekund från att höra dig själv tänka. Koncentration när och var du vill är den nya standarden.

Busylight. Stör ej.
Evolve2 30 vet automatiskt när du behöver lugn och ro. Ett inbyggt busylight slås på automatiskt när du har ett samtal, eller så aktiverar du det manuellt genom att växla till stör ej-läget. Färre avbrott. Oavsett var du har ditt kontor.

Packa upp. Plugga in. Kör.
Snabba samarbeten är det som gäller. Evolve2 30 är plug-and-play och finns med både USB-A och USB-C. Så det är bara att packa upp och komma igång direkt. Svårare än så är det faktiskt inte. På riktigt.