Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset
Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset

Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset

  • 1 345 kr

  • 1 076 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA24189-999-999
  • Jabra artikelnr: 24189-999-999
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve2 40 SE MS USB-A stereo headset

Certifierad för Skype for Business.

Konstruerat för att du ska kunna fokusera. Ett exceptionellt ljud, en unik bullerdämpning och överlägsen komfort.
 
Tystnad levererad till skrivbordet 
Sätt på dig Evolve2 40 och bakgrundsljudet försvinner direkt när de isolerande, ovala och den banbrytande nya vinklade designen på öronkuddarna samverkar för att effektivt blockera ljudet i omgivningen och ge en passiv bullerdämpning på en helt ny nivå. 
 
Så att du inte blir störd
Med den nya versionen av upptaget-indikatorn (busylight) har vi tagit den till en helt ny nivå och gjort den synlig från alla vinklar. Den röda lampan aktiveras automatiskt när du deltager i ett samtal eller ett möte, men du kan även aktivera den manuellt med en enkel knapptryckning. När du är upptagen ser alla i din närhet det på ett tydligt sätt.
 
Det är du som bestämmer
När du har mycket att göra är professionella samtal avgörande. Jabra har tagit samtalsprestandan hos den världsledande Evolve-serien och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla, professionella mikrofoner. Detta i kombination med den senaste tekniken för signalbearbetning gör att du verkligen kan lite på headsetet när du ska ringa ett samtal.
 
Microsoft Teams
Om du använder Microsoft Teams som UC-plattform är den Team-certifierade versionen av headsetet perfekt anpassad och optimerad för att ge dig den bästa upplevelsen.
 
Musiken har betydelse
Jabra har konstruerat detta headset med kraftfulla 40 mm högtalare och utrustat det med det mest avancerade digitala chipset någonsin. Med Evolve-serien fick du musik av högsta klass under arbetet. Med Evolve2 ökas ljudkvaliteten ytterligare för att ge dig musik som du aldrig tidigare har hört den.
 
Den nya standarden för komfort
Jabra har designat ett headset som sitter så bra att du glömmer bort att du har det på dig. Jabra har skapat den perfekta formen med hjälp av biometriska mätningar av hundratals huvuden och har även lagt till mjuka öronkuddar med memoryfoam som formar sig efter öronens naturliga konturer. Slutligen har det tillverkats i hållbara, högkvalitativa material.