Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra Evolve 65 SE Link380a MS mono headset
Jabra Evolve 65 SE Link380a MS mono headset Jabra Evolve 65 SE Link380a MS mono headset Jabra Evolve 65 SE Link380a MS mono headset

Jabra Evolve 65 SE Link380a MS mono headset

  • 1 725 kr

  • 1 380 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA6593-833-309
  • Jabra artikelnr: 6593-833-309
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve 65 SE Link380a MS mono headset

Certifierad för Skype for Business.

Professionellt trådlöst headset med dubbelanslutning och fantastiskt ljud för samtal och musik.
 
- Handsfree, trådlös anslutning
- Inbyggd Busylight-funktion
- Dubbel Bluetooth-anslutning
 
Jabra Evolve 65 MS mono är ett professionellt headset utformat för att förbättra koncentrationen och samtalen. Förstklassig bullerdämpande teknik ger dig lugn och ro att arbeta i livliga och öppna kontor; det skapar en koncentrationsbubbla runt dig så att du kan förbli fokuserad. Optimerat för Microsoft Lync. Trådlös Bluetooth-teknik ger dig upp till 30 meter handsfree anslutning till datorn, smarttelefonen och surfplattan. Med upp till tio timmars batteritid behöver man inte oroa sig för batteriet. Bara tryck för att ansluta enheter med NFC.
 
Med dubbelanslutning kan du ansluta ditt headset till datorn och en annan Bluetooth-enhet samtidigt, så att du kan ta samtalet på den enhet du föredrar. Upptagetindikator signalerar om användaren är upptagen eller inte. Mikrofonarmen som fällas in i huvudbågen när man inte sitter i samtal. Stäng av mikrofonljudet på mikrofonarmen. Utformat för stil och komfort med öronkudde med konstläderöverdrag. Mjukt fodral ingår.
 
30 meters trådlös räckvidd
Få friheten att lämna skrivbordet när du pratar i telefon. Trådlös Bluetooth-teknik 1.5 ger dig upp till 30 meter handsfree anslutning till PC:n, smarttelefonen och surfplattan.
 
10 timmars batteritid
Få upp till 10 timmars taltid på en enda laddning. Eller så ansluter du bara USB-kabeln och laddar medan du använder headsetet.
 
Passiv bullerdämpning
Högfrekvent buller som t.ex. röster försvinner bara genom att du har headsetet på dig - allt tack vare de specialdesignade öronkuddarna. Vi kallar detta "passiv bullerdämpning".
 
Upptagetindikator
Den speciella "upptagetindikatorn" lyser rött för att visa andra när du sitter i telefon, så att du slipper bli störd. Du kan även slå på den manuellt när du inte vill bli störd.
 
Anslutningsbarhet
Anslut trådlöst via Bluetooth (USB-dongel medföljer för PC) eller direkt via USB-kabel. Med dubbelanslutning kan du ansluta till din PC och en annan Bluetooth-enhet samtidigt, så att du kan ta samtalet på den enhet du föredrar.