Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset
Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset

Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset

  • 2 085 kr

  • 1 668 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA25599-999-999
  • Jabra artikelnr: 25599-999-999
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve2 55 MS Link380a stereo headset

Certifierad för Microsoft Teams.

Utom-Denna-Världen Komfort: 
Jabra Air Comfort-teknologin erbjuder enastående komfort med ultramjukt skum och flexibla öronkåpor för att ge dig fokus under dagen.

Aktiv Ljusdämpning: 
Genom avancerad akustikkammardesign, brusreducerande mikrofoner och en specialdesignad chipset ger Evolve2 55 kraftfull aktiv ljuddämpning för att skapa en tyst arbetsmiljö.

Brusreducerande Mikrofonteknik: 
Med det smarta chipset och premium-mikrofoner eliminerar headsetet bakgrundsljud och säkerställer tydlig kommunikation även i brusiga omgivningar.

Ett Allsidigt Headset: 
Evolve2 55 är utformat för både arbete och avkoppling med funktioner som främjar effektivitet och musikoptimering, samt lång batteritid för att klara hela arbetsdagen.

Flexibel och Enkel Installation: 
Headsetet är enkelt att komma igång med och erbjuder både Bluetooth-anslutning och USB-adapter för smidig anslutning till olika enheter. Dessutom har det en imponerande trådlös räckvidd.

Utom-denna-världen komfort
Den banbrytande Jabra Air Comfort-teknologin hjälper dig att fokusera på din dag utan att ditt headset står i vägen. Lager av ultramjukt perforerat skum inuti den tryckavlastande huvudbygeln skapar en otrolig komfort utöver det vanliga. Flexibla, ergonomiska öronkåpor roterar när du rör dig, för ännu mer frihet. Nu finns inget som håller dig tillbaka.

Aktiv ljusdämpning
En nyhet i akustikkammardesign, premium brusreducerande mikrofoner och en speciellt utformad chipset levererar kraftfull aktiv ljusdämpning, vilket skyddar dig från yttre buller för att skapa din alldeles egna fokuszon. Tysta din omgivning.

Brusreducerande mikrofonteknik
Det smarta chipset driver den talavskiljande, brusreducerande algoritmen och 2 premium-mikrofoner inuti Evolve2 55, för att effektivt filtrera bort bakgrundsstörningar. Så den du pratar med hör dig - och bara dig - lika tydligt som om du satt bredvid dem. Låt det låta professionellt, även när din omgivning inte är det.

Ett headset för arbete och lek
Effektivitetsökande teknik och en 360-graders arbetslampa främjar fokus och samarbete, samtidigt som optimering för musik och media, 28 mm anpassade högtalare och anpassningsbart ljud via Jabra Sound+ appen betyder att det inte finns något behov att byta headset när det är dags att ta en paus. Och med upp till 10 timmars samtalstid och 18 timmars lyssningstid** kan du enkelt arbeta och leka genom dagen. Håller arbete och liv i perfekt harmoni.

Flexibel och snabb installation
Evolve2 55 är utformat för att göra saker enklare. Det är redo att användas direkt ur lådan, med enkel parkoppling och dubbel anslutning - tänk Bluetooth® för snabb tillgång när du är på språng, och en professionell USB-adapter för omedelbar plug-and-play-anslutning till din bärbara dator. Ett trådlöst räckvidd på upp till 30 m/100 fot ger ännu mer flexibilitet att gå dit arbetsdagen leder. Mer flexibilitet. Oändliga möjligheter.

Unifierad kommunikation (UC)
Evolve2 55 fungerar med alla virtuella mötesplattformar och finns även i en Microsoft Teams-certifierad variant för effektivare och sömlös samarbete. Det professionella sättet att arbeta.