Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra Evolve2 65 MS inklusive laddställ USB-A svart mono headset
Jabra Evolve2 65 MS inklusive laddställ USB-A svart mono headset Jabra Evolve2 65 MS inklusive laddställ USB-A svart mono headset Jabra Evolve2 65 MS inklusive laddställ USB-A svart mono headset Jabra Evolve2 65 MS inklusive laddställ USB-A svart mono headset

Jabra Evolve2 65 MS inklusive laddställ USB-A svart mono headset

  • 2 670 kr

  • 2 136 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA26599-899-989
  • Jabra artikelnr: 26599-899-989
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra Evolve2 65 MS inklusive laddställ USB-A svart mono headset

Certifierad för Skype for Business.

Konstruerad för en smidig användning. Arbeta var som helst med överlägsen trådlös samtalsprestanda.
 
Suveräna samtal.
Unika resultat kräver en unik samtalsprestanda och ett professionellt ljud som gör skillnaden. Jabra har tagit samtalsprestandan hos den världsledande Evolve-serien och gjort den ännu bättre genom att bygga in tre strategiskt placerade kraftfulla professionella mikrofoner samt den senaste tekniken för signalbearbetning. Resultatet är en unik samtalskvalitet, varje gång.

Teams-certifierad
När kommunikationen är enkel är alla nöjda med både Microsoft Teams och anslutet headset. Evolve2 65 är Teams-certifierad med en dedikerad Teams-knapp för en enkel anslutning.

Större högtalare och bättre ljud
Tack vare kraftfulla 40 mm-högtalare och en avancerad teknologi erhålls ett enastående ljud.

Bakgrundsljudsreducering
Ta på dig Evolve2 65 och du märker att ljudet runt dig omedelbart minskar. Jabra har monterat öronkuddar med mjukt memoryfoam på självjusterande vridbara öronkåpor. De har en banbrytande ny vinklad design som är gjord för att formas efter örats naturliga konturer och stänga ute upp till 48% mer ljud.

Så att du inte blir störd
Med den nya versionen av upptaget-indikatorn (busylight) har vi tagit den till en helt ny nivå och gjort den synlig från alla vinklar. Den röda lampan aktiveras automatiskt när du deltager i ett samtal eller ett möte, men du kan även aktivera den manuellt med en enkel knapptryckning. När du är upptagen ser alla i din närhet det på ett tydligt sätt.

Den nya standarden för komfort
Jabra har designat ett headset som sitter så bra att du glömmer bort att du har det på dig. Jabra har skapat den perfekta formen med hjälp av biometriska mätningar av hundratals huvuden och har även lagt till mjuka öronkuddar med memoryfoam som formar sig efter öronens naturliga konturer. Slutligen har det tillverkats i hållbara, högkvalitativa material.

Batteri som håller laddningen länge
Oavsett om du har en rad med möten, rör dig i korridorerna eller jobbar på distans så är det bra att veta att ditt headset klarar tempot. Jabras avancerade batteriteknik och den senaste tekniken för effektoptimering, innebär en batteritid på upp till 37 timmar i detta kraftfulla headset.