Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte
Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte

Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte

  • 2 330 kr

  • 1 864 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA8300-119
  • Jabra artikelnr: 8300-119
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra PanaCast 20, 1,5 m USB-A kamera till videomöte

Personliga videokonferenser på en helt ny nivå
Videokonferenser är viktigare än någonsin när vi kämpar med att jobba flexibelt, försöka hålla kontakten och vara produktiva. Det är dags att uppleva nästa generations intelligenta, säkra och portabla videosamarbeten med Jabra PanaCast 20. PanaCast 20 är en personlig kamera som vet exakt vad du behöver, när du behöver det. Den inbyggda avancerade AI-tekniken ger dig tillgång till intelligenta funktioner som lyfter din videoupplevelse till en helt ny nivå. Låt din kamera tänka åt dig.

Alltid perfekt bild. Var du än arbetar.
Videosamtal har blivit en del av vår vardag, men en dålig bildkvalitet påverkar hela upplevelsen. PanaCast 20 använder avancerade processorer, kraftfull inbyggd AI-teknik och en 13-megapixelkamera för att leverera en imponerande, kristallklar och praktiskt taget latensfri 4K Ultra-HD-bild i realtid. Det hjälper dig att göra den där viktiga presentationen utan att behöva oroa dig över bildkvaliteten. Ge dina personliga videokonferenser ett rejält lyft.

Är du redo för en porträttbild?
En bra videobild kan göra stor skillnad när du deltar i ett viktigt videosamtal. Vår Intelligent Zoom-funktion använder kraftfull AI-teknik för att analysera och justera din bild i realtid så att du alltid är i centrum av bilden. Nu kan du uppleva mer fängslande och naturliga videosamarbeten utan att alltid behöva befinna dig på samma plats. PanaCast 20 levererar en mötesupplevelse som inte bara är bättre, utan något helt nytt! Intelligent Zoom ser till att du alltid är i centrum.

Alla ljusförhållanden är bra
Dagens proffs behöver kunna ringa videosamtal var de än befinner sig. När du använder PanaCast 20 analyserar den AI-baserade funktionen för intelligent ljusoptimering omgivningsljuset och förbättrar automatiskt videokvaliteten genom att justera bilden i realtid. Ditt nästa möte kräver nästa generations teknik.

Två videoströmmar är bättre än en
PanaCast 20 hjälper dig att hålla mer engagerande presentationer. Vår unika bild-i-bild-funktion och Edge-bearbetning kombinerar två bildströmmar till en i realtid och gör att du kan dela en porträttbild som huvudbild samtidigt som du fortsätter din presentation i ett mindre fönster. Bild-i-bild-funktionen fungerar dessutom med alla UC-plattformar, även de som saknar stöd för dubbla videoströmmar. Eftersom det är så mycket mer kraftfullt att kunna visa än att bara berätta om saker.

Säkert samarbete
PanaCast 20 är konstruerad för datasäkerhet. Det avancerade inbyggda Edge AI-chipsetet hanterar alla intelligenta funktioner och bearbetar din video direkt i enheten för att minska risken för dataintrång. Så att du kan fortsätta göra det du behöver utan att oroa dig för annat. Säkra personliga videokonferenser som ger dig samarbete med skärpa.

Dela det som är bra. Dölj det du inte behöver visa.
Det går inte att alltid vara tillgänglig för videosamtal. Det är därför som PanaCast 20 har ett integrerat sekretesskydd som ger dig fullständig kontroll. Skjut bara sekretesskyddet över kameralinsen när du behöver en stunds avskildhet och skjut bort det från linsen igen när du är redo för fler videosamtal. Eftersom videosamtal är fantastiska. Men du även behöver en stund för dig själv ibland.

Här. Där. Var som helst.
När du jobbar flexibelt kan du behöva delta i möten från en mängd olika platser. Den här smarta lilla kameran är mycket lätt att ta med, har en kompakt design som passar alla skärmar, en integrerad, vikbar monteringsklämma och ett skyddsfodral. Det innebär att du alltid bara är några sekunder från ett sömlöst, intelligent och högkvalitativt videosamarbete. På kaféet eller hemma vid köksbordet. Upplev fantastiska videomöten – överallt.

Plug och play
Du är van vid att arbeta i full fart med de bästa. Då är det inte läge att välja teknik som bromsar dig. PanaCast 20 ger dig äkta plug and play. Anslut den bara till datorn och den är klar att använda! Anslut bara USB-C-kabeln till din dator och du är redo att samarbeta, var du än befinner dig. Kom i gång direkt med PanaCast 20.

 Hämta produktblad
 Hämta manual