Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra PanaCast 50 Room System ZR
Jabra PanaCast 50 Room System ZR Jabra PanaCast 50 Room System ZR Jabra PanaCast 50 Room System ZR Jabra PanaCast 50 Room System ZR Jabra PanaCast 50 Room System ZR

Jabra PanaCast 50 Room System ZR

  • 46 745 kr

  • 37 396 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA8601-431
  • Jabra artikelnr: 8601-431
  • Beställningsvara
  • Fri frakt

Jabra PanaCast 50 Room System ZR

Certifierad för Zoom Rooms.

Jabra PanaCast 50 Room System är en komplett lösning som gör det möjligt för små och medelstora rum att vara värd för mer inklusiva och engagerande virtuella möten. Vi har samarbetat med Lenovo för att leverera innovativa video-samarbetsupplevelser som gör hybrida arbetsformer effektiva. Denna kombinerade lösning från pålitliga varumärken förenklar videokonferenser för ökad produktivitet.

Jabra och Lenovos partnerskap kombinerar PanaCast 50 med Lenovo ThinkSmart Core och Controller för ett komplett, intelligent rumssystem som omdefinierar videokonferenser. Genom att använda AI-aktiverade video- och ljudströmmar ger PanaCast 50 Room System en mer naturlig och inkluderande samarbetsupplevelse. Med våra egna intelligenta algoritmer fångas tonen och nyanserna i mötet för att hålla hybrida team uppkopplade och engagerade var de än befinner sig.

Ljud som förvånar
Vi har omformat ljudet i mötesrummet för eran av hybridarbete med åtta professionella beamforming-mikrofoner som är utrustade med intelligenta algoritmer för att minska störande bakgrundsljud. En rad med fyra kraftfulla Jabra-konstruerade högtalare, i en vibrationsfri stereouppställning, fyller rummet med ljud i högupplöst kvalitet, medan den senaste teknologin för tvåvägsljud ger mer naturliga konversationer. Det låter som produktivitet.

Vi har satsat allt på att få in alla
Den fulla 180° synvinkeln på PanaCast 50 innebär att du kan utnyttja hela mötesrummet från vägg till vägg, inte bara de 60% som syns med traditionella enskilda kameror, vilket gör att du får full nytta av dina investeringar i fastigheter. Vår patenterade teknologi för realtidsvideosammanfogning fäster automatiskt samman strömmarna från tre 13-megapixelskameror live, utan fördröjning eller distorsion, vilket skapar en jämn, 180° synvinkel i panoramisk 4K. Det är videokonferens, omformat.

Lenovo ThinkSmart Core och Controller
Den medföljande Lenovo ThinkSmart Core är certifierad för och förinstallerad med Microsoft Teams Rooms eller Zoom Rooms, så att team kan ansluta, dela och samarbeta smidigt och säkert från var de än arbetar. Konstruerad och optimerad för affärsproduktivitet och samarbete, erbjuder den kraftfull och säker databehandling för mötesrummet och körs på det pålitliga operativsystemet Windows 10 IoT Enterprise SAC med prestanda drivet av 11:e generationens Intel® Core™ vPro®-processorer och Intel® Iris® Xe-grafik. Börja och hantera möten med lätthet tack vare dess 10,1-tums HD-antiglans, antismuts pekskärmskontroller.

Byggd för att möta
Vårt PanaCast 50 Room System erbjuder hybrid samarbetsmöjligheter som får virtuella möten att kännas mänskliga igen. Utformad för små (upp till 5 deltagare) till medelstora (upp till 12 deltagare) mötesrum, för en omformat samarbetsupplevelse.

- Jabra PanaCast 50
- Väggmontering
- 2 meter USB 3.0 typ C till typ A
- Strömkälla (kontakt enligt regional standard)
- ThinkSmart Core – datorenhet
- ThinkSmart Controller – pekskärm
- 90W-adapter
- 3 års garanti

 Hämta produktblad
 Hämta tekniska specifikationer