Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA
Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA

Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA

  • 41 445 kr

  • 33 156 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA8501-231
  • Jabra artikelnr: 8501-231
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra PanaCast 50 Video Bar System MS VB och TC EMEA

Certifierad för Microsoft Teams Rooms.

Den intelligenta mötesrumslösningen för videokonferenser som ger en jämlik mötesupplevelse för alla deltagare.

Involvera alla i händelsen
Säg adjö till människor som tränger sig in i mitten av rummet för att synas på kameran. Vi har monterat tre 13-megapixelskameror i en högprecision multi-kamera-array för att fånga alla runt bordet. Tillsammans med vår unika patenterade realtidsvideostitching-teknik resulterar det i en sömlös 180° vy i högupplöst Panoramic-4K. Så om deltagarna är i rummet, är de med på bilden. Ingen stolsflyttning behövs.

Certifierad för att samarbeta med andra
Vi skapar unika användarupplevelser i samarbete med våra UC-partners för att göra dina möten ännu mer engagerande och produktiva. Så som du förväntar dig, innebär det också att vår PanaCast 50 Video Bar System är certifierad för de strikta kraven i Zoom Rooms, vilket ger dig förtroendet att alla får den bästa möjliga upplevelsen.

Ser bra ut och låter utmärkt
Tack vare vår prisbelönta världsledande expertis inom professionell ljudteknik kan du vara trygg med att varje interaktion kommer låta lika fantastiskt som det ser ut. En serie av fyra kraftfulla högtalare i en vibrationsfri stereouppställning fyller rummet med premium ljud i hög upplösning, för den mest naturliga mötesupplevelsen möjligt. Och med full duplex för samtidig tvåvägs ljudöverföring är det inte världens undergång (eller konversationens) om människor råkar prata över varandra.

Bevara fokus på det som betyder något
Med 80% av mötena nu helt virtuella eller hybrida* (*Källa: Jabras globala rapport om hybridarbete, 2022), kan det vara svårt att hålla ditt team intresserat och engagerat i det som händer. Men tack vare intelligenta funktioner som Dynamic Composition, Intelligent Zoom och Virtual Director** (** Kräver systemadministratörsinställning för att växla läge), som reagerar i realtid på vad som händer, kan alla enkelt följa all handling för mer fokuserade möten som garanterat fångar deras uppmärksamhet.

Kvalitet som alla kan höra
Med PanaCast 50 Video Bar System är det inte bara de som är i rummet som kommer höra skillnaden. Åtta strålformande mikrofoner av professionell kvalitet, precisionstaligenkänning och intelligenta algoritmer tar bort störningar som ekon och statiskt brus för att säkerställa att den som talar kommer höras på bästa sätt möjligt. Så nu kommer även distansdeltagare höra saker tydligt första gången. Säg adjö till att behöva upprepa dig och säg hej till bättre konversationer.

Gör möten enklare
Vår PanaCast Control pekskärmstabell gör möten smidiga även när alla rusar från ett möte direkt till ett annat. PIR-rörelsesensorn väcker automatiskt upp systemet så snart någon kommer in i rummet för omedelbar mötesberedskap, och en enda kabel för att ansluta till ström över ethernet är definitionen av snabb och enkel plug-and-play. Den är förinstallerad med Zoom Rooms, vilket låter dem ta kontroll över mötet så snart det börjar, dra nytta av den ultrasnabba anslutning som dess chipset-teknologi levererar för att direkt ansluta, dela innehåll** (** Kräver systemadministratörsinställning för att växla läge) och avsluta möten med en snabb knapptryckning.

 Hämta produktblad
 Hämta manual