Fri frakt
Snabba leveranser
24 år i branschen
Betalning mot faktura
Priser inkl. moms

Fri frakt
Rask levering
24 år i bransjen
Fakturabetaling
Priser inkl. mva

Jabra PanaCast Meet Anywhere MS paket videomöte
Jabra PanaCast Meet Anywhere MS paket videomöte Jabra PanaCast Meet Anywhere MS paket videomöte

Jabra PanaCast Meet Anywhere MS paket videomöte

  • 7 230 kr

  • 5 784 kr exkl moms
  • Artikelnr: JA8402-129
  • Jabra artikelnr: 8402-129
  • Finns i lager
  • Fri frakt

Jabra PanaCast Meet Anywhere MS paket videomöte

Certifierad för Microsoft Teams.

Jabra Panacast Meet Anywhere MS är en videokonferenslösning som erbjuds av Jabra. Den är specifikt utformad för Microsoft Teams och syftar till att ge användarna en högkvalitativ videokonferensupplevelse oavsett var de befinner sig.

Lösningen består av Jabra Panacast-kameran, som har en 180-graders synvinkel och använder tre inbyggda kameror för att ge en bred och panoramisk bild av rummet. Kameran har också funktioner som auto-framing, vilket innebär att den automatiskt kan justera och centrera bilden på deltagarna i konferensen.

Tillsammans med kameran ingår Jabra Speak MS, en portabel högtalartelefon som ger en bra ljudkvalitet för konferenssamtal. Den har en användarvänlig design och är kompatibel med Microsoft Teams.

Jabra Panacast Meet Anywhere MS erbjuder även en enkel installationsprocess och integreras sömlöst med Microsoft Teams-plattformen. Detta gör det enkelt för användare att ansluta och delta i videomöten var de än befinner sig.

Sammanfattningsvis är Jabra Panacast Meet Anywhere MS en videokonferenslösning som kombinerar Jabra Panacast-kameran och Jabra Speak MS för att erbjuda en högkvalitativ och användarvänlig videokonferensupplevelse med Microsoft Teams.

Portabel teknik.
Ta styrelserummet med dig. Spontana intervjuer. Uppkoppling i sista minuten. Oplanerade möten kan dyka upp när du minst anar det, så du behöver en portabel lösning som hjälper dig att samarbeta direkt, var du än är. Paketen Jabra Meet Anywhere och Meet Anywhere+ har allt som krävs för att förvandla vilken plats som helst till en mötesplats. Ett kompakt och lättransporterat resefodral förvarar smarta Jabra PanaCast och förstklassiga Speak 750 tillsammans, så att du enkelt och när som helst kan upprätta plug and play-kommunikation. Med Meet Anywhere-paketen kan du resa och mötas obehindrat.

Vad finns i förpackningen?
- Jabra PanaCast
- Jabra Speak 750
- 1 m USB-A till USB-C-kabel
- Premiumresefodral

Jabra PanaCast
Jabra PanaCast är en inkuderande plug and play-lösning för videokonferenser som är utformad för att ge uppslukande virtuellt samarbete överallt. Tre 13-megapixelkameror och realtidsbaserad bildsammanfogning skapar en panoramisk 4K-bild i 180° av mötesplatsen så att alla kan ses tydligt oavsett hur platsen ser ut.

Jabra Speak 750
Jabra Speak 750 är en portabel högtalartelefon som är speciellt utformad för professionella mötesmiljöer och videokonferenser. Med enastående ljudkvalitet och avancerad brusreducering gör Jabra Speak 750 det möjligt för användare att ha klara och tydliga samtal utan oönskat bakgrundsljud. Den intuitiva användarupplevelsen och enkelheten att ansluta via USB eller Bluetooth gör Jabra Speak 750 till ett praktiskt och effektivt verktyg för distansmöten och samarbete.

PanaCast 1m USB-A till USB-C-kabel
En 1 meter lång kabel som ansluter Jabra PanaCast till en dator eller Jabra Hub via USB.

Premiumresefodral
Ett snyggt och tåligt fodral med dragkedja som håller tekniken säker och i ordning, ger smidig transport och gör mötesförberedelserna korta, överallt.

 Hämta produktblad
 Hämta manual